Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.11.202211.12.2022

Röchling Industrial Rusko Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka on erikoistunut lämpömuovattavien ABS-, HDPE-, PP- levyjen sekä polyolefiini pohjaisten erikoislevyjen suulakepuristukseen. Näitä korkealaatuisia tuotteita käytetään mm. ajoneuvo-, vene- ja pakkausteollisuudessa. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on noin 12 000 työntekijää 91 eri toimipisteessä ympäri maailmaa. Röchling Industrial Rusko Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä www.roechling.com

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Kunnossapitoasentajana olet tärkeässä roolissa yrityksen tuotannon toiminnan tehokkuuden ja toimivuuden kannalta. Työnkuvaasi kuuluu mm. päivittäisten ennakkohuoltojen toteutus kiinteistön ja tuotannon osalta sekä erilaiset tuotannon vikakorjaukset. Lisäksi toimit satunnaisesti tuotannon varastotyöntekijän varahenkilönä. Työ on kokoaikainen, jota tehdään arkisin yhdessä vuorossa esimerkiksi klo 7-15 tai 8-16.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä ja yleisesti monipuolista osaamista tekniikan eri aloilta (sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka jne.). Etenkin sähköalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta myös muut tekniikan alan koulutukset ja työn kautta hankittu kokemus ovat arvokkaita. Voit olla jo kunnossapidon vankka ammattilainen tai uran alkuvaiheessa oleva innokas tekijä, joka haluaa kehittyä kunnossapidon moniosaajaksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi pitkäaikaisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työpanostasi aidosti arvostetaan. Vaihtuvuus on yrityksessämme ollut pientä, jonka takana on varmasti loistava työporukka, riittävästi haastava työnkuva ja mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Industrial Rusko Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Hakuaikaa 11.12.22 asti. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua