Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Haemme kotimaiselle ja vakavaraiselle yhteistyökumppanillemme sähköasentajaa mobiiliverkkotukiasemien sekä aurinkopaneelien asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. Olemme tehneet yhteistyöstä tämän asiakasyrityksen kanssa useamman vuoden ajan ja tiedämme, että tämä on hyvä paikka olla töissä. Jos siis perinteisestä poikkeavammat sähköasennustyöt kiinnostaa ja haluaisit kartuttaa kokemustasi ammattilaisten opissa, hae paikkaa!

Tehtävät koostuvat niin perinteisisistä sähköasennustöitä, aurinkopaneelien asennuksista sekä mobiiliverkon tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa. Hakijalta toivomme hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta.

Tehtävä edellyttää:
-sähköistysalan pohjakoulutusta
-aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä vähintään työharjoittelun muodossa
-suomen kielen taitoa
-voimassa olevaa b-ajokorttia
-hyvää fyysistä kuntoa

Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme säännöllisen arkityön 40h/viikko sekä mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi. Pääset osaksi nuorekasta ja reilua työyhteisöä, jossa saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi hieman aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä pikimmiten.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden, Laura Piri, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua