Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Jorvaksessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Nykyään TAS- Powerissa työskentelee noin 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista.

Haemme nyt Tas-Powerin ammattitaitoiseen tiimiin useampaa sähkökeskusasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään keskuksien kokoonpanotyötä kuten kalustusta, kytkentää, pienimuotoista metallityötä sekä asennusta. Työajat ovat arkisin 7-15.30, yhteensä 40h/vko. Työtä tehdään yrityksen uusissa, siisteissä toimitiloissa Jorvaksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• sähköistysalan koulutusta sekä mahdollisesti jo aiemmin hankittua kokemusta sähköasennuksista tai automaatioasennuksista
• tarkkaa työskentelyotetta
• hyvää suomen kielen osaamista

Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttäneet sekä aloittelevammat hakijat. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme halua oppia uutta, hyvää sekä joustavaa työasennetta!

Tarjoamme työpaikan aidosti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa hyvä tiimihenki on tärkeää. Tas-Powerin työn jälki kestää vaativammankin tarkastelun!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti
kattavampi.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Hae paikkaa oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" rekrytointia hoitavalle Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua