Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme elektroniikan kokoonpanijaa Turkuun!

Työnkuva keskittyy teknologialaitteiden kokoonpanoon eli työtehtävät pitävät sisällään mm. laitteiden eri osien ruuvaamista ja juottamista toisiinsa kiinni kuvien perusteella. Lisäksi työtehtävät voivat pitää osaamisesi mukaan sisällään myös sähkökytkentöjen tekemistä laitteisiin.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä työn/harrastuksen kautta sekä alalle soveltuvan koulutuksen (esim. tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto/sähkö- ja automaatioalan perustutkinto). Työssä pärjää tyyppi, jolla on ymmärrystä elektroniikkalaitteista sekä näppärät sormet!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät alustavasti kesän loppuun asti. Työsuhde on kokoaikainen eli työtunteja tarjotaan 37,5 tuntia viikossa ja työtä tehdään liukuvasti päivävuorossa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön töihin kulkemisen kannalta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua