Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia ja ylellisiä sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Nykyään yritys tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden laadukkaan palvelemisen avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Haluatko työskennellä vastuullisessa roolissa laivarakennusteollisuuden projektien etenemisen ja onnistuneen lopputuloksen kannalta? Meillä työnjohtajana pääset toimimaan tuotannon operatiivisena johtajana, jolloin keskityt arkisen toiminnan ja työn johtamiseen. Työnjohdollisten tehtävien lisäksi teet tarjouslaskentaa ja materiaalien hankintaa, sekä suunnittelet muun muassa laivateollisuuteen meneviä sisustusmoduuleita, kalusteita ja elementtejä AutoCAD -ohjelmistolla.

Työtehtävä edellyttää kokonaisuuksien hallintaa sekä laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa, joten etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden puolelta. Mikäli olet jo alan ammattilainen ja olet halukas sitoutumaan uusiin haasteisiin, olemme vilpittömästi kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Metalliasennus Huuhka Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua