Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Asiakasyrityksemme tarvitsee nyt työntekijöitä pakkaustöihin määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuvaan kuuluu teollisuuteen lähtevien tuotteiden pakkaaminen erilaisiin pakkausmateriaaleihin ja lisäksi työssä on toisinaan myös tuotteiden kokoonpanoa tuotannon puolella. Työtä tehdään aina arkisin ja vuoroviikoin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikkoina työtä tehdään klo 7-15 ja iltavuoroviikkoina työtä tehdään klo 15-23. Tämän työn myötä arjen suunnittelu on mutkatonta ja viikonloppuisin on aikaa nauttia vapaa-ajasta!

Hienoa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, jonka jälkeen tehtävässä pärjää itsenäisesti tyyppi, joka on työssään tarkka ja toimelias. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön töihin kulkemisen kannalta.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen omille kirjoille!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

HPL:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua