Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 06.03.202331.03.2023

Hei sinä! Etsitkö uusia haasteita panostajana tai porarina, vai löytyykö sinulta valmius tehdä molempia?
Saattaa olla, että luet juuri kuvausta tulevasta työpaikastasi!

Asiakkaamme eteläsuomalainen kalliorakennusalan yritys etsii tiiminsä vahvistusta ja nyt töitä on tarjolla PORARILLE sekä PANOSTAJALLE lumien sulattua keväällä alkaville kalliorakennustyömaille.
Yritys tekee kalliorakennusta sen kaikilla osa-alueilla ympäri pääkaupunki seutua.

PANOSTAJA
Panostajana sinulta vaaditaan voimassaoleva panostajan pätevyyskirja. Työtä tehdään kalliorakennustyömailla ammattilaisten ympäröimänä. Mikäli sinulta löytyy RTV- pätevyys tai/ja ADR- kuljetusluvat ovat ehdottomasti eduksesi tässä työssä. Mahdollisuus toimia tarvittaessa myös porarina katsotaan erittäin suureksi eduksi tässä tehtävässä.

PORARI
Tehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia porauksia kalliorakentamisen työmailla PK- Seudulla. Toivommekin sinulta löytyvän jo hieman aiempaa kokemusta alalta sekä vastaavista tehtävistä, otamme kuitenkin haussa huomioon myös uran alkuvaiheella olevat tai alalle pyrkivät hakijat.
Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa.
Porarina voit olla kerryttänyt kokemustasi myös seuraavilla titteleillä: Käsikoneporari tai Commandoporari.

LISÄKSI
Molempien haettavien henkilöiden työnkuvaan kuuluu myös muiden kollegojen avustaminen kalliorakennustyömailla, esimerkiksi kanto apuna ja muissa kalliorakentamisen työtehtävissä. Työssä tarvitaan myös työturvallisuus- ja tieturvakortteja, joten voimassaolevien ammattikorttien omaaminen on plussaa. Eduksesi katsotaan myös C-ajokortti.

TYÖSSÄ MENESTYY
Henkilö, joka on aktiivinen, reipas ja arvostaa rautaista tiimihenkeä, sekä yhteen hiileen puhaltamista. Aikaisempi useamman vuoden kokemus haettavasta tehtävästä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O.
Jos koet että, edellä mainitut panostajan ja/tai porarin vaatimukset täyttyvät sinun kohdallasi ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista työpaikkaa HAE TEHTÄVÄÄ heti!

YRITYS TARJOAA SINULLE
Pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtelevien projektien parissa nopeasti kasvavassa yrityksessä. Työkavereiksesi saat kaksitoista kovaa kalliorakentamisen ammattilaista, jotka mielellään myös opastavat ja auttavat sinua onnistumaan työssäsi.
Asiakasyrityksen työntekijät kuvaavat työilmapiiriä "töihin on kiva tulla ja kaikki auttavat toisiaan, kaikki tekee hommia sen eteen, että koko tiimi onnistuu aikataulussa." Palkkaus määräytyy kokemuksen ja ammattitaidon mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla otsikoinnilla "panostaja" tai "porari". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta ma-pe 9-16 numerosta 050 411 0651.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua