Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ULKOALUEIDENHOITAJAA/RUOHONLEIKKAAJAA elokuun loppuun asti!

Työnkuvasi pitää sisällään pääasiallisesti nurmikonleikkuuta Turun alueella sekä sen lisäksi mm. kaupunkialueella sijaitsevien pienten roskisten tyhjennyksiä ja niiden kuljettamista pakettiautolla jätteenkeräyspisteelle, siimaleikkurin käyttöä sekä lehtiken keräystä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika 37,5h/viikko. Odotamme ajoittain joustavuutta työaikojen suhteen ja välillä mahdollisuutta myös iltavuoroon.

Etsimämme henkilö on reipas ja luotettava tyyppi, joka haluaa työskennellä liikkuvassa ulkoilmatyössä! Sinulla tulee olla B-ajokortti ja asenne kunnossa, sillä pääsee jo pitkälle. Katsomme toki eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin elokuun loppuun ja mahdollisesti siitäkin pidempään, mikäli työntekijän tilaanne antaa myöden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua