Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 10.03.202328.03.2023

Etsimme PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakasyrityksemme on yli 20 vuoden ammattitaidolla varustettu alan kokenut konkari. Heidän asiakkaat luottavat heihin olipa kyseessä sitten pieni ja nopeasti hoituva putkiasennus tai isomman mittakaavan kokonaisvaltainen putkistosaneeraus/urakointi.

Tehtävässä tulet työskentelemään uudis- ja saneerauskohteissa aina pienemmistä suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla, tulet menemään työkohteisiin kuitenkin usein suoraan kotipihastasi ja siksi toivommekin oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta (vähintään B-ajokortti). Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko (HUOM! Asiakasyritys ei tee kiireellisiä hälytys/vikakeikkoja). Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkaasi tarkastellaan viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:

• Aikaisempaa koulutusta tai kokemusta esim. lämpö- tai vesijohtotyöskentelystä, viemäriasennuksista, jäähdytysputkistoista tai kaukolämpötöistä. Muu vastaava työkokemus on eduksi tehtävässä.
• Erityisesti arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua