Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.03.202313.04.2023

Oletko vailla kesätyötä tai haluatko työskennellä kesäajan kivoilla aukioloajoilla Helsingissä?

Ravintola Annan Kartano sijaitsee Helsingissä Tuomarinkylän kartanon historiallisessa 1790-luvun miljöössä. Ravintola tarjoaa joka arkipäivä maittavan ja tasokkaan kesälounaan. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla on laadukkaita annoksia à la carte -listalta sekä vaihtuva valikoima erilaisia kahvilaherkkuja. Kartanon ympäristöstä löydät myös kolme hevostallia, taidekoulun sekä kauppoja.

Ravintola Annan Kartano etsii nyt kahta kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen tulevalle kesälle. Ravintola Annan kartano on auki kesällä maanantaista sunnuntaihin ja vuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7 ja klo 21 välille. Myöhäisiä ilta/yövuoroja meillä ei ole. Juhannusviikonlopun olemme suljettu.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos kokin työt ovat tulleet sinulle tutuiksi, mutta lisäksi:
• olet kartuttanut osaamistasi jo hieman à la carte kokkina
• olet työssäsi tarkka ja huolellinen, mutta myös tarpeen tullen ripeä
• sinulla on hygieniapassi

Tärkeintä kuitenkin on, että nautit ruoanlaitosta ja koet olevasi hyvä tyyppi!

TARJOAMME SINULLE mielekkään työn alkaen aluksi toukokuun lopusta osa-aikaisena ja jatkuen sitten kokoaikaisena syyskuulle asti. Pääset työskentelemään tärkeänä osana meidän aidosti mukavaa työyhteisöä. Tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi tarjoamme sinulle sopimuspalkan taitojesi ja kokemuksesi mukaan sekä ateriaedun. Tulet varmasti viihtymään meillä!

Mikäli tehtäväkuvaus osui sinuun, täytä hakemus mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Annan kartanon henkilökuntaan.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua