Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.03.202317.04.2023

Raudoittamisen ammattilainen tai vaikka vasta aloitteleva raudoittaja, etsitkö töitä PK-seudulta? Meillä olisi sinulle töitä!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme raudoittajaa pian alkavalle työmaalle Helsingin Jätkäsaareen. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalorakennustyömaita.

Raudoittajalta odotamme vähintään raudoitustyön tuntemusta tai vastaavasti kokemusta raudoitustöistä, mutta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja ahkeraa asennetta työntekoon. Toivomme myös, että rälläkkä ja iskuporakone ovat sinulle tuttuja työvälineitä jo ennestään. Myös muottitimpurin työn tuntemuksesta tai työkokemuksesta on tehtävässä hyötyä.

Kuvienlukutaito, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksesi.

Tarjoamme tekijälle palkan lisäksi myös:

• Kattavan perehdytyksen
• Ammattitaidon mukaisen palkan
• Ammattitaitoisen tiimin, jossa kaikki puhaltaa yhteen hiileen
• Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan
• Työterveyshuollon Pihlajalinnassa

Mikäli viihdyt työssäsi ja hoidat hommasi kunnialla niin, töitä varmasti riittää ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi!

Työaika on ma-pe 7-15.30. Työsuhde alkaa sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos tämä työpaikka herätti kiinnostuksesi, niin lähetä hakemuksesi heti.

Rekrytoinnista vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopainen. Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi suoraan sähköpostitse, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Kialta arkisin 9-16 välisenä aikana myös puhelimitse numerosta 050 4110651.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua