Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.03.202331.03.2023

Koe kesäinen Näsijärvi saunalautan ruorissa. Nauti vesillä liikkumisen ilosta ja rennosta meiningistä! Haemme asiakasyritykseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä saunalautan kuljettajaa.

Työssä pääset toimimaan saunalautan kuljettajana saunalautta risteilyillä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu saunalautan valmistelu ja lopputyöt. Mustanlahden satama toimii risteilyn lähtö- ja päätepisteenä. Yhden ajokeikan pituus on 4 tuntia. Ajokeikkoja voi tulla yhteen päivään useampikin.

Saunalautan kuljettajalta vaaditaan vuokraveneen kuljettajakirja tai kotimaanliikenteen kuljettajakirja. Tehtävässä pärjäät oikealla asenteella ja reippaalla retkimielellä.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti pe-la iltoihin, mutta myös satunnaisesti arkipäiviin. Saunalautta sesonki alkaa toukokuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Tällä ajalla risteilyjä järjestetään joka viikko varauksien mukaan.

Oletko sinä etsimämme kippari?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua