Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

Etsitkö uusia tuulia kirjanpitäjänä tai haluatko päästä rakentamaan syviä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita itsenäisesti?

Asiakasyrityksemme Töölön Laskenta Oy hakee nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Helsingin Töölöön.
Töölön Laskenta Oy on pieni ja perinteinen taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1965 saakka. Yrityksen toiminta perustuu hyvään henkilökohtaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Lisäksi yritys on taloushallintoliiton auktorisoima. Töölön laskennassa kirjanpitäjät vastaavat eri kokoisten ja eri aloilla toimivien asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja maksuliikenteestä itsenäisesti.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat omaa monipuolista asiakaskuntaa hallittavaksesi ja etsit pitkäaikaista viihtyisää työpaikkaa, jonka henkilöstö koostuu motivoituneista alan ammattilaisista.

Tämän lisäksi:
• omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (merkonomi, tradenomi yms.)
• olet jo hankkinut kokemusta vähintään 3- vuoden ajalta kirjanpitäjän tehtävistä tilitoimistoympäristössä.
• hallitset jo jokseenkin tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.
• erinomainen suomen kielen taito
• huolellinen ja numerotarkka

Näiden lisäksi on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet avoin ja asiakaspalveluhenkinen sekä ennen kaikkea hyvä tyyppi.

Töölön Laskenta tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi vakituisen työsuhteen viihtyisässä ja ammattitaitoisessa työympäristössä sekä ajanmukaisen tietojärjestelmän. Pitkän perinteen mukaisesti yritys tarjoaa joka vuosi jokaiselle työntekijälle palkallisen noin viikon mittaisen joululoman, joka alkaa joulun pyhistä ja päättyy vuoden loppuun. Lisäetuna yritys tarjoaa laajan työterveyshuollon työntekijöilleen Terveystalossa.

Tulevat kollegasi kuvaavat työskentelyä Töölön Laskennassa seuraavasti:

"Työilmapiirimme on avoin ja puhallamme porukkana yhteen hiileen. Näen valtaosan johtamisesta niin, että johto auttaa työntekijöitä kaikin mahdollisin tavoin niin, että työntekijä pystyy hoitamaan omaa tonttiaan mahdollisimman vaivattomasti ja laadukkaasti asiakkaan suuntaan. Kaiken perusta on sekä työntekijän ja työnantajan että työntekijän ja asiakkaan välinen luottamus sekä se, että työntekijällä on aidosti turvallinen työympäristö, jossa saa arvostusta ja positiivista palautetta tekemästään työstä." - Timo, toimitusjohtaja

"Meillä on pieni työyhteisö, jossa on rento työilmapiiri. Olen päässyt tekemään erilaisia tilitoimiston työtehtäviä monipuolisesti. Työkavereilta ja esihenkilöltä saa aina tukea,jos tarvitsee. Esihenkilö on joustava, mahdolliset omat toiveet on huomioitu. Töihin on ollut mukava tulla." - Suvi, Kirjanpitäjä

Työaika on arkisin 8-16 ja työpisteesi tulisi sijaitsemaan keskeisellä sijainnilla Helsingin Töölössä. Palkkaus on kilpailukykyinen, joka muodostuu kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan, jätäthän siis hakemukseen myös palkkatoiveesi. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Töölön Laskenta Oy:lle.

Mikäli tunsit piston sydämessäsi ja koet olevasi hakemamme tyyppi, lähetä hakemuksesi pikimmiten palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Voit myös hakea työpaikkaa lähettämällä ansioluettelosi sekä hakemuksesi sähköpostitse rekrytoinnista vastaavalle Kia Holopaiselle, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti
Kia Holopainen, arkisin ma-pe klo 9-16 numerosta 0504110651.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua