Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.03.202328.03.2023

Nyt olisi tarjolla töitä sähköasentajille, joille teollisuuden ja automaation sähköasennustyöt ovat tuttuja! Oletko ammattitaitoinen sähköalan asiantuntija, jolle laadukas työnjälki ja hyvä asiakaspalvelu ovat perusarvoja?

Yli kymmeniä vuosia sähköalalla toiminut asiakkaamme etsii itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA pääkaupunkiseudulle vaihteleviin työkohteisiin. Asennustyöt tapahtuvat asiakkaiden tiloissa.

Työtehtävät koostuvat erilaisista teollisuuden sähköasennuksista, kuten:
• koneiden ja tuotantolinjojen kaapeloinneista
• keskusten liitäntätöistä
• koestamisesta

Eduksi katsomme kokemuksen ABB:n tai Metson sähkökeskuksista.

Toivoisimme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden sähkötöistä sekä sähkökuvien lukutaitoa. Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan talotekniikka-alan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme ammattitaitoisen yrityksen sekä tiimin tuen taustalle, jossa arvostetaan kokemusta ja osaamista. Palkka maksetaan aina ajallaan ja sopimuksen mukaisesti sekä tilauskanta on vahva.

Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla, joten älä aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Riittää, kun laitat omat tietosi sekä hieman tietoa aiemmista työsuhteistasi.

Hausta vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri, jolle voi soitella arkisin klo 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471. Vastaan myös sähköpostikyselyihin.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua