Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei Sinä! Oletko kiinteistöhuollon osaaja, jolta hoituu itsenäisesti perustason huoltotyöt? Tai oletko mahdollisesti alanvaihtaja, joka etsii uusia tuulia ja sinulla pysyy työkalut kourassa?

Etsimme nyt Kiinteistöpalvelu Räsäselle kiinteistönhoitajaa Helsinkiin.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoitotyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta tehtävä sisältää myös ajoittaista muuta työtä (mm. liputukset ja kausiluonteiset työt), joka sijoittuu päivätyön ulkopuolelle sekä päivystysvuoroja, joista maksamme tietysti asianmukaiset korvaukset. Päätoimipisteesi sijaitsee Malmilla ja työn liikkuvuuden vuoksi työ edellyttää b-ajokorttia. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan, vastuullisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Aiempaa kokemusta kiinteistönhoidosta et tarvitse, sillä työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys ja koulutus. Katsomme kuitenkin eduksi aiemman työkokemuksen alalta ja kiinteistöpalvelualan koulutuksen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja paikan, jossa työntekijöistä välitetään! Meidän yrityksessä vedetään yhtä köyttä ja kaveria autetaan aina. Tule jo joutuin Räsäsläiseksi, täällä odotellaan just sua!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua