Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei Sinä - koulutettu ammattitaitoinen viittomakielen tulkki, puhevammaisten tulkki tai kirjoitustulkki! Me Trilogin huippujengi haluamme sinut meidän tiimiin ja meidän upeat, laatutietoiset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi. Meiltä saat modernit ja nykyaikaiset työvälineet sekä mielettömät työkaverit!

Trilog Oy on saavutettavuuteen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella.
Tarjoamme asiakaslähtöistä tulkkausta aina arjen asioimistulkkauksista vaativiin ainutkertaisiin tilanteisiin. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja ymmärrämme työn asiakaspalvelulliset näkökulmat. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus lähi- ja etäpalveluna. Ohjauspalvelumme sisältävät myös esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä neuropsykiatrisia valmennuksia. Lue lisää: www.trilog.fi

Haemme nyt tulkkeja Lapin hankinta-alueelle: Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Terveola, Tornio ja Utsjoki. Työaikasi voit määritellä itse, kuten myös oman toiminta-alueesi. Odotamme sinulta alan tutkintoa ja työllä hankittua kokemusta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisissa tai harrastuksissa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla.

Viittomakielen tulkeilta ja puhevammaisten tulkeilta vaaditaan tulkkauksen loppukokeesta suoritusta minimissään arvosanalla 3, sekä kirjoitustulkeilta vaaditaan hyväksyttyä suoritusta. Arvostamme tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitoja sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan myös hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Trilog Oy:n työntekijöiksi, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan videohaastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua