Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme yrittäjähenkistä ja itsenäiseen työhön kykeneväistä VIHERRAKENTAJAA. Työt koostuvat viherrakentamisesta ja viheralueiden hoitotöistä omakotitalojen pihoilla sekä taloyhtiöiden alueilla. Työt alkavat huhti-toukokuussa.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa ja yleensä aloitus on aamulla klo 8:00, mutta arvostamme joustavuutta, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Oletko tehokas, fyysisesti hyvässä kunnossa ja sinulta löytyy kasvitietämystä ? Oletko hyvä tiimityöskentelijä, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ? Jos vastasit näihin kyllä–saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua