Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei sinä jo erinomaisia myyntituloksia saavuttanut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva aktiivinen tekijä! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko myydä tämän hetken kuuminta tuotetta ja ansaita ministeritason palkan?

• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakkaita löytämään heille selkeitä laskettavissa olevia säästöjä ja tarjota heille asumisenlaatua kohentavan sekä päästöjä merkittävästi vähentävän ratkaisun?

• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa / myyntitehtävissä?

• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuotteelle ja palvelukonseptille on suuri tarve ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?

• onko avoin, keskusteleva ja toisiaan tukeva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?

• arvostatko mahdollisuutta päästä huipputuloksiin nopealla aikataululla?

• arvostatko pitkää, kolmen päivän viikonloppua?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen palkitsevaan työsuhteeseen!

Etsimme nyt suorarekrytointina myyntiedustajaa toimeksiantajayrityksellemme EnergiaYkkönen Oy:lle palvelemaan omakotitalouksien asukkaita tarjoamalla heille energiaremonttiratkaisuja nykyisen vanhentuneen ja kalliiksi käyneen järjestelmän tilalle. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput mahdollistavat keskimäärin 60 %:n energiasäästöt. Investointi on selkeästi perusteltavissa ja ratkaisu helposti esitettävissä. Toiminta on kasvanut nopeasti kovan kysynnän, luotettavan ja hyvin organisoidun toiminnan sekä kattavan palvelukonseptin johdosta. Laadukasta kokonaisuutta on miellyttävä peittelemättömästi tarjota. Katso lisää yrityksestä www.energiaykkonen.fi, www.lampoykkonen.fi, www.wiessmann.fi, lämpötube.

Edustaja pääsee käymään yrityksen aktiivisesti toimivan telecallcenterin valmiiksi sopimia tapaamisia. Edustaja sopii tapaamisajankohdista myös itse ovelta ovelle kontaktoiden. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla perjantaipäivien ollessa vapaita. Pääasiallinen toimialue on Varsinais-Suomi, mutta työtehtäviä on myös muilla paikkakunnilla Etelä-Suomen alueella. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaisesti km-korvaukset. Tehtävässä tarjotaan kannustava provisiopalkkaus sekä takuupalkka, joka voidaan sopia kokemuksen mukaan. Palkkataso on keskimäärin 3000-4000 €/kk, huippumyyjämme tienaavat yli 10 000 €/kk.

Tehtävässä aloitetaan kattavalla perehdytyksellä ja koulutuksella. Tämän jälkeen työssä aloitetaan kokeneen myyntiedustajan mukana asiakaskäynneillä ja siitä askelletaan vähitellen kohti itsenäistä toimintaa. Työyhteisön tuki on aina vahvasti läsnä ja tarjolla.

Arvostamme luonnollisesti tehtävään soveltuvaa kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja tästä mahdollisuudesta innostuneet hakijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio puh. 050 411 0345 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua