Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Porrassiivoojia 2hlö, Winclean Oy, 37,5h/vko (Tampere)

Tässä on työ, jota tehdään arkipäivisin, joten viikonloput ja illat on aina vapaana.

Haemme nyt Winclean Oy:lle PORRASSIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu portaikkojen siivous eri taloyhtiöissä. Taloyhtiöt sijaitsevat toisistaan sen verran kaukana, että kohteiden välit kuljetaan työautolla. Tästä syystä sinulla tulisi olla B-kortti. Työ tehdään arkisin ma-pe ja työtunteja kertyy viikossa 37,5h. Työ tehdään klo noin 7-16 välillä joustavasti.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen. Työssä suomenkielentaito tasolla B1 on välttämätön.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

---------------------------------------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua