Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme leikkipuistoalueiden hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työnkuvaasi kuuluu Turun alueella sijaitsevien leikkipuistojen ylläpitäminen ja hoitaminen. Työtehtävät pitävät sisällään leikkipaikkojen kasvillisuuden kastelua, kitkentää, istuttamista, hoitoleikkaamista sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu puistokalusteiden korjaus- ja huoltotehtävät. Työssä liikutaan pakettiautolla, joten odotamme hakijoilta B-ajokorttia sekä aikaisempaa kokemusta pakettiautolla ajamisesta.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tehdään 40 tuntia viikossa. Työtehtävään sovelletaan kuorma-autoalan työehtosopimusta ja tuntipalkka työssä on 14,72e/h. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työsuhde on määräaikainen alustavasti elokuun loppuun asti. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta ja reipasta työskentelyotetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua