Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.03.202330.03.2023

Etsimme pitkään toimineelle ja luotettavalle asiakasyrityksellemme HIAB nosturiauton kuljettajaa infran pariin. Asiakasyrityksemme palvelee asiakkaitaan Etelä-Suomen alueella nykyaikaisella kalustolla.

Ideaalihakijamme on aidosti kuljetusalan työtehtävistä kiinnostunut itsenäinen kuljettaja, jolla on tarvittavat ammattikortit- ja pätevyydet voimassa. Asiakasyrityksemme toivoisi, että hakijalla olisi jo asennusnosturikortti-ja/tai kuormausnosturikortti sekä aikaisempaa kokemusta nosturiautonkuljettajan työtehtävistä. Sujuva suomen kielen osaaminen on edellytys tehtävässä.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä. Työssä noudatetaan AKT:n työehtosopimusta ja palkka muodostuu valitun henkilön kokemuksen mukaan. Asiakasyrityksemme varikko sijaitsee Ala-Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus meille oheisen linkin kautta viipymättä. Työssä on mahdollista aloittaa heti!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri, jolta saa tarvittaessa lisätietoa arkisin 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471. Vastaan tiedusteluihin myös sähköpostitse.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua