Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.03.202302.04.2023

Etsimme nyt teollisuusmaalaukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aputyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen huhtikuun ja toukokuun ajaksi Tarvasjoelle!

Tämä projektiluontoinen työ keskittyy pääasiassa imuautojen säiliöiden sekä hyttien hiontaan ja lisäksi työ voi pitää sisällään muita avustavia työtehtäviä teollisuusmaalauksen parissa. Työt alkavat huhtikuussa sopivan henkilön löydyttyä ja projekti kestää arviolta parin kuukauden ajan. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Tähän työhön et tarvitse tiettyä aikaisempaa kokemusta, mutta katsomme kuitenkin eduksi rakennusalan- tai pintakäsittelyalan koulutuksen. Koulutusta tai kokemusta tärkeämpää on kuitenkin, että olet työhön tarttuva ja sinulla on avoin asenne annettuja työtehtäviä kohtaan.

Jos haluat tehdä töitä ja tienata vielä ennen kesää, tämä on oiva mahdollisuus päästä osaksi aidosti mukavaan työporukkaan, jolla on hyvä tekemisen meininki!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua