Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.03.202302.04.2023

Etsitkö työtä yrityksessä, joka tarjoaa joustavat työajat, monipuoliset työtehtävät sekä työyhteisön, jossa on reilu meininki? Oletko elementissäsi asiakaspalveluhenkisessä ja itsenäisessä työssä, jota voit tehdä autoilun parissa?

Etsimme asiakkaallemme taksinkuljettajaa Tampereen alueelle vakituiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen. Työ sisältää taksinkuljettajan tehtävien lisäksi koulukyytikuljetuksia ja syksystä alkaen myös pienimuotoista muuttotyötä ja siihen liittyviä avustavia tehtäviä.

Taksinkuljettajan tehtävien ohessa pääset käyttämään luovuuttasi osana uuden, syksyllä starttaavan toimintakonseptin kehittämistä ja käyttöönottoa. Uuden konseptin myötä työ tulee taksinkuljettajan tehtävien lisäksi sisältämään hiukan muuttoalan työtehtäviä, kuten pieniä korjaus- ja remontointitöitä, tavaroiden pakkaamista ja siivousta.

Työajat ovat joustavat ja pitkälti sovittavissa omien toiveidesi mukaan. Taksinkuljetuksessa palkkaus on provisiopohjainen, arkiöitä lukuunottamatta (pohja+provisio), koulukyydeissä ja muuttotehtävissä tämä vakavarainen yritys tarjoaa myös tuntipalkkaa.

Työssä tarvitset B-ajokortin ja reippaan asenteen. Taksinkuljettajan ajolupa on eduksi, mutta ei pakollinen, sillä yritys avustaa tarvittaessa sen hankkimisessa. Voit olla taustaltasi vaikka linja-autonkuljettaja, muuttomies, rakennusapulainen tai pakettiautokuski. Tärkeintä on jämpti ja joustava asenne sekä halu tehdä asiakaspalveluhenkistä työtä taksin ratissa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua