Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.03.202305.04.2023

Etsimme HITSAAJAA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teräsrakenteiden valmistamiseen, toimittamiseen, asentamiseen ja pintakäsittelyihin.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia hitsaajana/metallityöntekijänä, jolloin tehtävään sisältyy myös enemmissä määrin asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja joustavasti klo. 07-15:30 välillä (40h/viikko). Asiakasyrityksemme sijainnin vuoksi toivomme, että sinulla on oma ajoneuvo käytettävissä työpaikalle kulkemista varten. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialalta) tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, joustavuutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Tarjoamme:
• Monipuolisia työtehtäviä
• Hyvät työsuhde-edut
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua