Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.03.202304.04.2023

Nautitko kuorma-autolla ajamisesta ja fyysisestä työstä?
Haemme nyt asiakasyritykseemme kuljettajaa elintarvikejakeluun.

Työssä pääset kuljettamaan Keskon kuorma-autolla elintarvikkeita eri pisteisiin Pirkanmaan alueella. Työpäivä alkaa Hervannan Ruskon terminaalilta klo 03.00. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta ajoja saattaa olla myös lauantaisin. Työaika on vähintään 80h/2 viikko ja keskimääräisesti työpäivät ovat noin 9h/pvä. Työt alkavat ennen juhannusta ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. Palkkaus tehtävässä on kuorma-autoalan TES:n mukaan kokemuksesta riippuen.

Työssä parasta on se, että päivän aikana tapaat erilaisia ihmisiä ja fyysisen työn hyvä puoli on se, että saat varmasti liikuntaa joka päivä. Työaika mahdollistaa kesäpäivistä nauttimisen, eikä töitä tarvitse tehdä päivän kuumimpaan aikaan.

Työ on luonteeltaan hektistä ja fyysistä. Ajoja tulee päivän aikana useita ja kuorman lastaamista sekä purkua on paljon. Tehtävässä pärjäät palveluhenkisellä ja oma-aloitteellisella asenteella. Elintarvikejakelussa tulee olla tarkka, että missään kohtaan kylmäketju ei kuljetuksen aikana katkea. Aikaisempi kokemus elintarvikejakelusta kuorma-autolla on hyödyksi, muttei kuitenkaan pakollista. Työssä vaaditaan vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.
Heräsikö kiinnostus elintarvikejakelun kuljettajaksi?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua