Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hissihuoltajaa / -asentajaa. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille (ei vuokratyö).

Asiakasyrityksemme toimii Helsingissä ja työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua. Kyseessä on kotimainen hissialan palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuoliset palvelut hisseihin ja nosto-oviin liittyen.

Työnkuva pitää sisällään hissien ja nosto-ovien huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Toivomme hakijalta kokemusta hissialalta tai sähköalan tuntemusta sekä voimassaolevaa ajokorttia. Työssä pärjää hyvin suomen kielellä ja hissipätevyys katsotaan eduksi.

Mikäli sinulla ei vielä ole hissialan koulutusta, mutta olet motivoitunut lähtemään hissialalle niin työssä on mahdollisuus kouluttautua hissiasentajaksi! Asenne ratkaisee ennen kaikkea!

Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, sekä hyvät työsuhde-edut. Lisäksi pääset työskentelemään hyvään porukkaan, jossa työviihtyvyyteen oikeasti panostetaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua