Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakennusapulaista tulevaan sesonkiin.

Viherrakennusapulaisena toimit auttavana kätenä monipuolisissa eri työvaiheissa omakotitalojen pihojen rakennustöissä kuten istutuksissa, nurmikon laittamisessa ja kiveysten asennuksissa. Työt alkavat noin huhtikuun puolessa välissä ja töitä on aina elo-syyskuulle saakka. Työssä on mahdollista jatkaa myös marraskuulle asti.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään viherrakentamisen parissa ja tykkäät tehdä työtä käsilläsi. Työntekijältä edellytämme myös hyvää suomen kielen osaamista, sekä riittävää fyysistä kuntoa tehtävää varten.

Tässä on monipuolinen ja mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia, eikä siten käy tylsäksi! Työstä maksetaan osaamista vastaava palkka ja käyttöösi saat hyvät välineet sekä varusteet työntekoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua