Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme timpuria kylpyhuoneremontteihin.

Asiakasyrityksemme on Uudenmaan alueella toimiva kotimainen yritys, joka on erikoistunut pientalojen putki- ja märkätilaremontteihin. Yrityksellä on hyvä tilanne töiden suhteen ja hyvälle tekijälle on nyt pitkäaikainen työpaikka tarjolla.

Työtehtävät sisältävät kokonaisvaltaisesti märkätilojen remonttitöitä kuten tasoitus-, vesieristys- ja laatoitustöitä. Työtä tehdään vaihtuvissa kohteissa pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella (esim. Tuusula, Kerava, Järvenpää).

Haemme nyt ahkeraa tekijää, jolla on toimeen tarttuva ote työtä kohtaan. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta märkätilojen remonttitöistä, sekä voimassaolevaa ajokorttia. Tärkeää on myös, että olet motivoitunut työtä kohtaan ja omaat hyvän asenteen! Vedeneristys sertifikaatti katsotaan eduksi.

Tarjolla on vakituinen työ ja tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan bonuksineen. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Yritys tarjoaa työhön laadukkaat välineet ja varusteet, sekä mahdollisuuden firman auton käyttöön työmailla liikkumiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua