Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Oletko jo kokenut lasittaja vai kenties kiinnostunut oppimaan uuden ammatin? Haemme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa lasittajaa, sekä motivoituneita tulevia osaajia!

Lasittajan tehtävässä pääset asentamaan erikokoisia laseja ja peilejä vaihtuvissa kohteissa (esim. näyteikkunat, kuntosalipeilit, asuntojen lasit). Työtä tehdään välillä pareittain ja välillä itsenäisesti, työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lasittajan tehtävistä niin on tärkeää, että olet motivoitunut oppimaan ammattitaitoiseksi lasittajaksi, sekä olet ahkera tekemään töitä. Työn luonteen vuoksi hakijalta edellytetään voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan, sekä hyvät välineet ja varusteet työntekoon. Saat myös yrityksen auton käyttöösi työkohteissa liikkumista varten.

Tässä olisi mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia eikä siten pääse käymään tylsäksi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua