Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.05.202308.06.2023

Viihdytkö itsenäisessä asennustyössä rennon työporukan ympäröimänä? Haetko työtä, jossa pääset hyödyntämään metalli- tai asennuspuolen kokemustasi ja työskentelemään raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle. Työ on raskaan kaluston varustelun parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työ tehdään arkisin klo 8-16 välillä. Työtunteja on 37,5 h/vko.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Alan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Esimerkiksi kokemus kokoonpano- tai asennustöistä tai autojen rassailusta harrastuksena antaa jo hyvän pohjan työssä menestymiseen! Hitsaustaito on tarpeellinen, mutta hitsausluokat eivät ole välttämättömät. Myös C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys ovat työssä hyödyksi, mutta eivät lainkaan pakollisia.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä työt alkavat mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua