Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.05.202308.06.2023

Kiinnostutko työtehtävistä, joissa pääset yhdistämään sähköalan ammattiosaamisesi sekä kiinnostuksesi autoihin? Haluatko päästä tekemään jotain ihan muuta kuin pistorasioiden asennusta? Tässä olisi mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä raskaan kaluston parissa!

Haemme nyt asiakkaallemme huolellista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen raskaan kaluston pariin. Työ tehdään yrityksen toimipisteellä Nokialla. Työtehtäviisi kuuluu raskaan kaluston sähköasennukset sekä hälytyslaitteiden asennukset. Työ tehdään arkisin klo 8-16 välillä ja työtunteja on 37,5 h/vko.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta, tarkkuutta sekä taitoa käyttää sähköpiirustuksia apuna työssäsi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi sähköasentaja tai vaikka mekaniikka-asentaja. Työkokemus sähkö- tai autosähköasentajan tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta jo tänään, sillä työt alkavat mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua