Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.05.202308.06.2023

Viihtyisitkö työssä, jossa pääsisit käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja nauttimaan aamu- ja iltavuorojen tuomasta vaihtelusta? Etsimme nyt ammattitaitoista ja tiimihenkistä kokkia vakituiseen työsuhteeseen Mutalan Helmen hurmaavaan miljööseen!

Mutalan Helmi on Ylöjärvellä tunnelmallisessa maalaisrakennuksessa sijaitseva lämminhenkinen ja suosittu lounas- ja a la carte ravintola, joka järjestää noin kerran kuussa myös karaokea ja esiintyjäiltoja. Kesäisin kahvila-ravintola palvelee asiakkaitaan myös terassilla. Lisätietoa yrityksestä löydät kotisivuilta www.mutalanhelmi.fi.

Kokkina Mutalan Helmessä pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Kahvila-ravintola tarjoaa aamupalaa, lounasta ja a la carte annoksia. Ruuat valmistetaan pääosin alusta asti itse, joten pääset käyttämään osaamistasi raaka-aineiden käsittelyssä. Lisäksi työhön kuuluu myös tilausruokien ja leivonnaisten valmistusta sekä tarvittaessa auttamista myös salin puolella ja asiakaspalvelussa.

Kokemus kokin tehtävistä sekä vastuullinen, ammattiylpeä ja reipas asenne ovat parhaat välineesi tähän tehtävään. Työ tarjoaa osaavalle tekijälle etenemismahdollisuuden vuoropäällikön tehtäviin ja ravintolapäällikön oikeaksi kädeksi.

Työt on mahdollista aloittaa jo kesän aikana tai vasta syksyllä sen mukaan miten sinulle sopii. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa 30-40 h/vko. Yrityksessä on käytössä työaikapankki, joka tuo joustavuutta työaikoihin. Ihmisläheinen meininki, tutut vakiasiakkaat sekä vapaus ideoida tuovat oman mausteensa työpäiviisi.

Kuulostaako ihan sinun paikaltasi? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Ei suoria yhteydenottoja Mutalan Helmeen. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua