Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.05.202301.06.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Asiakkaamme tekee saneerausurakoita mm. toimistotiloihin. Nyt tarvetta on Tampereen keskustaan työmaalle vähintään 3 kuukauden projektiin työntekijälle. Työ alkaa kesä-heinäkuun aikana. Tarkempi aloitusaikataulu varmistuu joidenkin viikkojen sisällä.

Työtehtävät kohteissa koostuvat uusien sähkövetojen tekemisestä sekä sähkökeskuksien kytkennästä. Tilasta on purettu jo vanhat sähköt kokonaisuudesssan pois. Työ on kokonaisvaltaista sähköosaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään työmaalla yksin.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus sekä oma auto. Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja kykyä hallita kokoonaisuutena sähkötyöt kohteessa. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla itsenäinen työ. Yrityksessä on kätössä sähköistysalan TES. Työtä tehdään 40h/vko klo 7-15.30. Tarjoamme työntekijälle tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut, vähintään TES:n mukaisen korvauksen työstä sekä helposti lähestyttävän organisaation.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua