Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.05.202304.06.2023

Etsimme RAKENNESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä perehdytysjakson päätyttyä. Asiakasyrityksemme omaa yli 30 vuoden vankan kokemuksen rakentamisen konsulttitehtävistä.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia rakenneteknisenä asiantuntijana/suunnittelijana uudis- ja korjaushankkeissa, asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöissä. Olet tärkeä lenkki kehittyvässä asiantuntijatiimissä. Töitä tehdään ma-pe 37,5h/viikko ja asiakasyrityksen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Mitä toivomme sinulta?
• Kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista, rakentamiseen liittyvien standardien tuntemusta sekä laskentataitoa rakenteiden mitoituksiin.
• Olet koulutukseltasi rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri ja omaat hyvän suomen kielen taidon.
• Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, luotettavuutta, kykyä oppia ja omaksua uusia asioita sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen työsuhteen
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan (kuuntelemme palkkatoiveita) ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi (sisältäen CV:n ja palkkatoiveen) sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan) ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua