Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.05.202304.06.2023

Geo-Master Oy on erikoistunut geotekniikkaan, pohjarakentamiseen sekä mittaustekniikkaan ja omaamme pitkät perinteet infra-alalta aina vuodesta 1984 asti. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen aina Hangosta ja Ahvenanmaalta pohjoisimpaan Suomeen saakka. Tuotamme korkeatasoisia palveluita esim. kiinteistön omistajille, rakennuttajille ja urakoitsijoille oli sitten kyseessä pientalotyömaa tai Suomen suurimmat ja vaativimmat rakennushankkeet. Katso lisää: www.geo-master.fi

Etsimme POHJARAKENNESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme!

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia pohjarakennesuunnittelijana kiinteistöjen uudis- ja korjausrakentamishankkeissa tai infrasuunnittelutehtävissä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun Skanssin läheisyydessä.

Mitä toivomme sinulta?
• Hallitset alalla yleisesti käytössä olevat suunnitteluohjelmistot.
• Aikaisempaa alalle soveltuvaa koulutusta (esim. DI, insinööri AMK/YAMK tai muu infra-alan koulutus) ja työkokemus suunnittelutehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta.
• Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, luotettavuutta, kykyä oppia ja omaksua uusia asioita sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen työsuhteen
• Etätyöskentelymahdollisuuden työtilanteen sen salliessa
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kilpailukykyisen kuukausipalkan (kuuntelemme palkkatoiveita) ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi (sisältäen CV:n ja palkkatoiveen) sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan) ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua