Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.05.202331.05.2023

Hei sinä ammattitaitoinen kivityöntekijä!
Haluaisitko yhdistää työssäsi työnjohdon tehtävät sekä osaamisesi kivitöiden parissa?

Etsimme nyt asiakkaallemme käytännön kivitöihin osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat pääosin Tampereella ja ovat enimmäkseen Tampereen kaupungin työmaita. Työt alkavat juhannuksen jälkeen ja työtunteja on 40 h/vko.

Tehtäviisi kuuluu käytännön kivitöiden lisäksi mm. työjärjestyksen suunnittelu sekä työmaasta huolehtiminen ja ohjeistus työmaalla. Lisäksi osallistut työmaalla viestintään asiakkaan kanssa sekä toimit mahdollisesti myös esihenkilönä. Huolehdit kerrallaan 1-2 työmaan käytännön asioiden sujuvuudesta.

Tehtävässä pääset käyttämään itsenäistä työotettasi monipuolisesti sekä nauttimaan kannustavasta urakkapalkkauksesta. Tässä joustavassa ja ketterässä organisaatiossa myös työajat ovat joustavat ja työporukka sopivan rentoa.

Alan koulutus ja vuoden-parin työkokemus antavat hyvät valmiudet työhön. Lisäksi tarttuva asenne, kokonaisuuksien hahmotuskyky ja hyvä fyysinen kunto siivittävät tehtävässä menestymisen.

Olisiko tässä sinulle sopiva haaste? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemus ja CV sähköpostitse Henna Tervolle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua