Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.05.202330.05.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen ympärivuotiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset tekemään kunnallistekniikan puolen hommia kuten viemärilinjojen korjauksia ja uusien rakentamista. Kuopan kaivuuta sadevesiviemäreille, putkille ja salaojille yms. Mahdollisesti myös omakotitalojen pohjatöitä. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla tai Uudenmaan alueella ja lisäksi halutessasi on mahdollisuus myös reissuhommiin.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta kunnallistekniikan puolen hommista. Muu soveltuva työkokemus katsotaan myös eduksi. 3D-osaaminen olisi hyvä olla, mutta ei ole täysin välttämätöntä.

Tarjoamme kilpailukykyisen osaamista vastaavan palkkauksen. Hyvälle tekijälle on halutessa mahdollisuus vakituiseen ympärivuotiseen työsuhteeseen. Pääset uudenkarhean koneen puikkoihin ja osaksi kasvavaa yritystä. Kyseessä on kokoaikainen työ 40h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 30.05.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua