Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.05.202302.06.2023

Kuorma-autonkuljettaja -toistaiseksi (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan, josta lähdetään aamulla suoraan omalle lenkille. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Palkka aloittelevammalla kuljettajalla on 2500-3000€/kk. Lisäksi yrityksessä maksetaan ylityöt sekä päivärahat normaalisti AKT TES:n mukaisesti.

Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava. Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua