Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ/KONEENKÄYTTÄJÄÄ Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsopimuksella, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen tehtäväsi on massakoneen käyttäminen, mutta osallistut myös aktiivisesti muihin tuotannon avustaviin tehtäviin, jotka liittyvät tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamiseen riippuen työvaiheesta. Massakoneen käyttäminen perehdytetään sinulle, mutta normaalisti koneen käyttäminen liittyy asetusten säätämiseen (esimerkiksi värien, viskositeetin ja tasaisuuden tarkkailemiseen). Töitä tehdään asiakasyrityksen Rymättylän tehtaalla ma-pe ja klo 7–15 välillä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus erilaisista koneista/laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua