Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Etsimme KESÄTÖIHIN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Työsuhde on määräaikainen, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa pitkäaikaisempaan työsuhteeseen.

Työtehtäviä on tuotannossa aina tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamisesta tuotannon eri koneilla operoimiseen asti riippuen työvaiheista. Sinun pääasiallinen tehtäväsi on kuitenkin mallipalojen hiominen, jolloin tulet käyttämään paljon esim. käsihiontakonetta. Töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla normaalisti ma-pe ja klo 7–15 välillä. Palkkasi määräytyy TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus työkaluista sekä tuotannon eri laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan superihminen, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua