Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.05.202331.05.2023

Capri Green Group Oy on Maskulainen alansa uudehko toimija, jonka toiminta on nyt kovassa kasvussa. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella ja kauttamme hoituu kaikki piha- ja viheralueisiin liittyvät työt, suunnittelusta rakentamiseen ja hoitotöihin. Asiakaskohteitamme ovat yksityispihat, taloyhtiöt, yritykset ja kaupungit. Palvelumme soveltuvat yksityisille henkilöille ja yrityksille sekä kertaluontoisina että jatkuvina sopimuksina. Katso lisää: https://www.vihertyo-capri.com/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää KIVITYÖTAITOISTA VIHERRAKENTAJAA. Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa–meillä aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia ratkaisee. Työpäiväsi voivat koostua mm. pihakivetystöistä, viherrakentamisesta tai näihin liittyvistä hoito- tai huoltotöistä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomenkielentaitoa. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Arvostamme kasvitietämystä, alankoulutusta sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä ja loistavassa työtiimissä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua