Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.05.202304.06.2023

Detector Oy on Pohjoismaiden johtava kaasunvalvonta-alan yritys, joka tarjoaa ja kehittää luotettavia ratkaisuja erilaisten tilojen kaasunvalvontatarpeisiin sekä henkilöturvallisuudesta huolehtimiseen. Olemme ainoa alan toimija, jolla on sekä tuotteille että palveluille Avainlippu merkkinä siitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja palvelut ovat kotimaista alkuperää ja työllistävät Suomessa. Tuotteemme ja palvelumme on sertifioitu ISO 9001– ja ISO 14001 -johtamis- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.  
Lue lisää: www.detector.fi 

HUOLTOINSINÖÖRI

Yrityksessämme on avoinna mielenkiintoinen ja vaihteleva tehtävä, jossa huollat ja ylläpidät kaasunvalvontalaitteita lukuisissa asiakasyrityksissämme Varsinais-Suomen alueella. Yhteistyökumppaniyrityksemme on apunasi huolloissa, joten voit myös ohjata huoltotöitä tarpeen vaadittaessa heidän hoidettavakseen. Olet kuitenkin päävastuussa siitä, että Varsinais-Suomessa sijaitsevien asiakkaidemme kaasunvalvontalaitteet tulevat ajallaan huollettua joko sinun tai yhteistyökumppanin toimesta. Tehtäviisi lisäksi kuuluu huoltojen sopiminen asiakkaan kanssa sekä huollon jälkeinen dokumentointi tietojärjestelmään. Tärkeänä osana työnkuvaasi on huoltoliiketoimintamme kehittäminen. Laadit työohjeita ja koulutat henkilökuntaamme sekä yhteistyökumppaneitamme uusien laitteiden hallintaan.

SINULLA ON

• hyvä suomen ja kohtalainen tai hyvä englannin kielen taito
• ajokortti ja valmius matkustaa Varsinais-Suomen alueella
• kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet sosiaalinen henkilö
• tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri) tai työelämän kautta hankittu kokemus

Arvostamme aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiokohteista ja/tai elektroniikka-alasta sekä ruotsin kielen taitoa. Perehdytämme tehtävään hyvin, joten emme oleta, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kaasunvalvontalaitteista. Tärkeintä on asenne ja halu menestyä tehtävässä. Jos olet idearikas ja näkemyksellinen kehittäjä, olet juuri oikea henkilö huoltotiimimme vahvistukseksi!

TYÖYHTEISÖMME TARJOAA SINULLE

• turvatun työpaikan vakavaraisessa, suomalaisomisteisessa yrityksessä
• motivoituneet ja innostavat työtoverit ja kollegat
• mahdollisuuden urakehitykseen
• kattavat työsuhde-edut: laaja vapaa-ajan sekä sairausvakuutus, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, kulttuuri- ja liikuntaetuja, huoltoauton työmatkoja varten sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään

Tuntuiko tämä kiinnostavalta tehtävältä? Työsuhteen alkamisajankohdan voimme sopia yhdessä, mutta sinulla on toki mahdollisuus aloittaa uudessa tehtävässäsi myös välittömästi. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hakuaikaa on 4.6.23 asti, joten täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9:00-16:00.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua