Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.05.202302.06.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön urakka-puolelle. Yritys tekee pääsääntöisesti uudisrakentamisen urakkakohteita.

Työssä ei ole erityisosaamista vaativia tehtäviä, mutta toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja hyvää oppimisen halua. Työ tehdään Tampereella ja sen lähimmissä ympäryskunnissa ja sitä tehdään akrisin klo 7-15.30.
Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla kiva työ sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus on sähköistysalan TES.n mukainen, kuitenkin voimme ottaa huomioon osaamistasosi palkkaa ajatellessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua