Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.05.202309.06.2023

Kaipaatko lisätienestiä kesälle tai tykkäät tehdä lyhyttä keikkatyötä?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta TARJOILIJAA erilaisiin pitopalvelutilaisuuksiin lauantaipäiville heinä-elokuuksi.

Tarjoilijalle keikkatyötä on siis tarjolla heinä- ja elokuun lauantaipäiville. Työpäivät kestävät pääsääntöisesti 6-8h, mutta joskus työpäivä saattaa tilaisuuksien mukaan venyä. Pitopalvelutilaisuudet ovat kaikki Pirkanmaan alueella ja kulkeminen tapahtuu yrityksen pakettiautolla kohteisiin ja sieltä takaisin. Palkkaus tehtävään TES:n mukaan+mahdollinen kokemuslisä.

Keikka tarjoilijan tehtävään vaaditaan hygieniapassi. Hakijalta odotamme luotettavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Sinulta tulisi löytyä kokemusta tarjoilijan tehtävistä tai aikaisempaa kokemusta pitopalvelutyöstä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen ja kykyä nähdä tilanteita ennakoivasti. Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja sinulta löytyy aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Olet edustava ja nopea oppimaan. Pitopalvelukeikoilla sinulla on apuna kokenut tarjoilija eli saat nauttia töistä kivan työkaverin kanssa.

Kiinnostuitko tarjoilijan keikkatyöstä?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta, niin saadaan keikkavuorot lyötyä lukkoon. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua