Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.05.202301.06.2023

Hei, sinä koneistuksen lainalaisuudet tunteva ja metallin muokkauksesta sekä viimeistelytehtävistä innostunut uuden työpaikan etsijä! Arvostatko kotimaista tukevasti jaloillaan seisovaa yritystä, jolla on takanaan merkittävä historia ja myös hyvät tulevaisuudennäkymät? Onko tullut aika kääntää uusi sivu työurallasi, tuntea uuden työpaikan innostava tuulahdus metallin maailmassa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme Tampereen toimipaikkaan CNC-hiojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työ on hiontatehtävissä useammalla eri koneella, mutta osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös sorvaustyöhön. Tämä mahdollistaa luonnollisesti monipuolisemman työnkuvan. Tehtävät ovat räätälöitävissä tekijän osaamistason mukaisesti. Työstettävät kappaleet ovat hammaspyöriä sekä erikoisvaihteita ja ne liittyvät teollisuuden sekä erilaisten työkoneiden toimintaan.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa koneistustyön perusteiden hallinta, kuvien lukutaito sekä halu kehittyä koneistustyössä laatuarvot edellä. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös oppimis- ja kehittymishaluiset uransa alkupuolella olevat hakijat. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa työaikajoustolla klo 6-14 ja 14-22, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä kilpailukykyisellä kelpo ansiotasolla. Työskentelytilat ovat asialliset, työkaverit mukavia ja työt tehdään asianmukaisin työvälinein. Täällä viihdytään hyvin ja työntekijöiden vaihtuvuus onkin pientä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua