Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.05.202301.06.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle laitekokoonpanijaa pitkäaikaiseen työsuhteiseen kallioporauslaitteiden moottoreiden kokoonpano- ja varustelutehtäviin. Työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla Pirkkalassa moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi. Katso lisää yrityksestä www.viatech.fi.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kiinnostus ja soveltuvuus monipuolisiin kokoonpanotehtäviin sekä kyvykkyys ja innokkuus käsillä tekemiseen ja uuden oppimiseen.

Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan erilaisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Otamme haussa huomioon osaamistasoltaan eri vaiheessa olevia hakijoita. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus. Työ antaa sopivasti joka päivälle uusia haasteita sekä mahdollisuuksia oppia ja kehittyä kohti itsenäistä tekemistä. Tehtävien sujuessa tavoitteiden mukaisesti, maksetaan tekijälle perustuntipalkan lisäksi tuntuva tuotantopalkkio.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka on tarkoitus johtaa vakituiseen työsuhteeseen Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se vaikka sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua