Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.05.202304.06.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOHONLEIKKAAJAA tulevaan kesäsesonkiin Turkuun.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kesällä ulkona mukavassa työporukassa ja modernissa yrityksessä? Etsimme nyt tiimiin vahvistukseksi reipasta ruohonleikkaajaa Turun alueelle!

Työskentely tapahtuu arkipäivisin ja työaika on 40h/viikko. Työt alkavat tulevan kevään aikana ja jatkuvat syksylle saakka, sillä syksyllä ruohonleikkaajat siirtyvät puista pudonneiden lehtien keräämiseen. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin olet halukas työskentelemään.

Mikäli olet toimeen tarttuva, reipas tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Sinulla tulee olla B-ajokortti sekä aiempi koneiden käyttö ja alan työkokemus katsotaan eduksesi. Tärkeintä on hyvä asenne ja aito innostus työtä kohtaan!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua