Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.05.202301.06.2023

Sähköasentaja viimeistelyyn, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Asiakkaamme tekee uudisrakentamisen parissa urakkatyötä. Nyt tarvetta on työmaalle vähintään kuukauden projektiin työntekijälle. Työtä voi olla syyskyyn loppuun astikin ja sen yli riippuen muiden urakoiten tilanteesta. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Työmaa on viimeistelyvaiheessa, joten työtehtäviisi kuuluu uudiskohteen viimeistely- ja kalustustyöt. Tilasta on purettu jo vanhat sähköt kokonaisuudesssan pois. Työ on kokonaisvaltaista sähköosaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään työmaalla yksin.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus. Yrityksessä on kätössä sähköistysalan TES, jonka mukaan maksamme myös työstä saatavat korvaukset. Työtä tehdään 40h/vko klo 7-15.30. Tarjoamme työntekijälle tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut, vähintään TES:n mukaisen korvauksen työstä, uudet työvaatteet sekä helposti lähestyttävän organisaation.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkiön löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua