Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.05.202331.05.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla motivoitunutta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jätehuollon tehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta voi olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen.

Työnkuva sisältää jätehuollon ajoa Turun alueella (pääasiassa vaihtolava). Odotamme hakijoilta C-korttia, voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta kuljetusalalta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vaihtolavasta ja hiabin käytöstä. CE-kortti katsotaan eduksesi, mutta ei ole täysin välttämättömyys. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-18 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa (+ mahdolliset ylityöt).

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan välittömästi keskiviikkona 23.5.2023 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua