Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.05.202302.06.2023

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Nyt on töitä tarjolla mukavassa ja rennossa tiimissä.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaja Pelti Oy:lle ammattitaitoista RAKENNUSPELTISEPPÄÄ. Kaja Pelti Oy on vuonna 2010 perustettu Nokialla sijaitseva yritys, joka on erikoistunut rakennuspeltitöihin. Lisätietoa yrityksestä: http://www.kajapelti.fi/. Työt alkavat sovitusti touko-kesäkuussa ja kestävät vuoden 2023 loppuun asti.

Rakennuspeltiseppänä työhösi kuuluu erilaiset rakennuspeltityöt uudis- ja saneerausrakennuskohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7-15.30 aikana ja tunteja kertyy 80h/2 viikkoon. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja satunnaisesti keikkatyötä voi olla myös Etelä- ja Keski-Suomessa. Sinulta olisi hyvä löytyä oma-auto, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätön. Työkohteisiin liikutaan yrityksen autoilla ja lähtö työkohteisiin tapahtuu Nokialta. Pidemmistä keikkatöistä sovitaan aina erikseen.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta rakennuspeltisepän töistä sekä hyvää työskentelyasennetta. Lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työ on itsenäistä, joten sinun tulisi olla itsenäiseen työhön kykenevä. Sinulta tulisi löytyä intoa myös mahdollisiin keikkatöihin. Palkkaus tehtävään hankitun kokemuksen mukaan ja hakijan palkkatoive otetaan huomioon.

Oletko sinä etsimämme rakennuspeltiseppä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 0504112706.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua